неделя, 2 февруари 2014 г.

Антицелулитен гел с водорасли и хлорела



С концентриран екстракт от водорасли  от семейството Corallinacea, който има доказан ефект върху целулита чрез стимулиране синтеза на Аквапорин - каналите, които играят роля в енергийния баланс на клетките и активират липолизата в адипоцитите, блокира съхранението на мазнини, стимулира преструктурирането и укрепването на дермата и видимо намалява "портокаловата кора"
и екстракт от Фукус - богат на полизахариди (захари) овлажнители и полифеноли (естествени антиоксиданти),  известен и широко използван в козметиката поради богатство на микроелементи като реминерализиращ йод, желязо, калций. 
Това   днес е  ключовата съставка за отслабващи и стягащи процедури извършванш в   Спа  -  салоните .. .
Този приятен   гел се използва върху  части от  тялото, които искате да се изгладят и да се усъвършенстват. Неговото високо съдържание на кофеин и стягащи екстракти от водорасли ще се погрижи      да   премахне "портокалова кора".

 Един активен хай-тек за стягане... :)

Бъдете здрави и красиви!

1 коментар:

  1. Здравейте имате впечатляващи статии и рецепти.Mога ли да попитам за начин за контакт с вас и откъде може да се закупи такъв екстракт от водорасло,специлано за антицелулитни серими.Мейла ми е stanislava_fy@abv.bg БЛАГОДАРЯ ВИ!:)

    ОтговорИзтриване