Google+ Followers

вторник, 25 февруари 2014 г.

"Sericus" - Оцветяваща вода - фондьотен в натурален цвятКопринената текстура на тази оцветяваща вода идва от присъствието на серицита в продукта. 
Серицитът е натурален минерален силикат от семейството на  слюдите. 
Размерът на частиците му  е много фин, което   придава много нежност при докосване на кожата.   
 Името "серицит" идва от "sericus" латински, което означава  коприна и вероятно се дължи на гланциращият и сатениращ   аспект на тази слюдена скала.

  Серицитът създава   копринено, меко усещане върху кожата, чрез своята ламелна и по-хидратираща структура, отколкото структурите на  конвенционалните слюди  използвани до сега в минералната козметика.
    
Тази оцветяваща вода с     ултра-гладка  текстура  се слива с кожата, за да роди   усещането за копринена повърхност  . Тя създава     абсолютно равномерен тен и запазва прозрачността на покритието. 

Бъдете здрави и красиви! 

ПП. Чувствам се безкрайно щастлива и горда от това, което виждам на тази снимка...Една сияеща красива ЖЕНА! ( Милена Иванова Стоева Иванова)
Ефектът е постигнат с два продукта: СС -крем с микро-перли в натурален цвят и оцветяваща вода-фондьотен, плюс нощната грижа на специалният крем с маслото от цветето тиаре приготвен специално за нея.
Благодаря ти Миленка, за позитива с който ме зареждаш.Обичам те!
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар