понеделник, 4 януари 2016 г.

Най-важните подаръци....подаръците, които са нужни на самите нас.



Ние продължаваме да подаряваме подаръци, важни и не толкова, приятни и задължителни, дългоочаквани и внезапни. Но има подаръци, които трябва да подарим на самите себе си...Това е важно.

Ние обичаме себе си, грижим се за себе си, обличаме се, даваме си почивка, гледаме се в огледалото и се грижим за външната си привлекателност, за външната си значимост, отиваме на кино, гледаме новогодишна комедия, мислим за всичко това, нали? А сред всичките тези, несъмнено важни и значими грижи, ние забравяме за най-главното което имаме и това с което изначално сме дошли на тази земя. За нашият единствен багаж - душата. Вижте децата! Те всичките са ангели..Защото в тях няма външна значимост и красивост, ученост и важност, жизнен опит и тежък багаж от проблеми, те засега имат само душа и за това гледат към нас, възрастните, винаги с любов колкото и алчни, капризни, лоши, угрижени и прочие, и прочие да сме...
И за това е просто задължително да направим на душата си, на най-чистото и светлото което имаме, подарък.

А най-важният и единственият подарък за душата е да се отдадеш на този, който има нужда от това.Пазете душите си, Вълшебници!

Няма коментари:

Публикуване на коментар