Отлично похапване е този тартар..да знаете...Интересен вкус, лютичък, витаминен. Истинска прелест! Ако не добавяте пармезан, ще бъде веган, което няма да му навреди:
за 1 порция
1 не голяма тиквичка
1 с/л зехтин
1 ч/л бял оцет(или -винен)
щипка мащерка
сол и пипер
кърри на върха на ножа
1/3 чили
пармезан или орехи за сервиране
5 минути за всичко: тиквичката - на кубчета, прибавяме съставките, объркваме.
С помоща на ринг( ако нямате, просто си изрязвате от пластмасова бутилка 0,5-0,7л)
Утрамбоваме с лъжица и внимателно отстраняваме ринга.
Сервираме с пармезан , а веганите или суровоядците - с нарязани орехи.
Бон Апетит !!
Няма коментари:
Публикуване на коментар