четвъртък, 26 юни 2014 г.

Овлажняващ и матиращ крем " Морски бриз" с екстракт от черен хайвер




Потопи кожата си във възхитителният крем-бриз. Рецептата е разработена за кожата по време на лятната почивка с лека и приятна текстура, която ще напълни кожата с влага и ще защити лицето от мазен блясък.

 През горещото лятно време е крайно важно кожата да бъде добре овлажнена, да се предпазва от мазен блясък и разширяване на порите, за да може лицето визуално да изглежда матово, чисто и добре поддържано.

За тази цел, се снабдих с особеният активен компонент, получен от сърцето на океана :"DNA Gel", основан върху екстракта от черен хайвер.Този активен компонент влиза в състава на нишевите прфесионални средства на най- известните брандове, такива като Natura Bissе, Pevonia Botanica, Collin Paris, THALAC и др.

С една дума, това е активна съставка срещу стареенето на кожата, като дълбоко я овлажнява и " ремонтира" клетките, а това са най-важните качества нужни за един летен крем.

Плюс, натуралните растителни масла от пореч и таману, които също овлажняват кожата през целия ден и възстановяват липидната бариера  и придават добър външен вид, а низко моликуларната хиалуронова киселина - ГиаСиал, създава цели водни резервоари вътре в кожата, като дълбоко я напоява :)

Всички знаем, че през летните горещини кожата започва усилено да изработва себум, което оказва нелицеприятно действие на външният ни вид: блестяща мазна кожа с разширени пори, от която може да се спасиш само с често напудряне..

Благодарение на активната съставка DIVATONYL,този проблем е изключен защото действието на компонента е насочено към абсорбирането на излишъците от кожна мазнина, матирането и придаването на кожата здрав и сияен вид.Този активен продукт има и " приятен бонус" - това е мощен антиоксидант, което е крайно важно за защита от фото - стареене в период на активна    инсолация.

Бъди здрава и красива!

1 коментар: