С ценните си съставки от кошера, този балсам подхранва, ремонтира, почиства кожата на лицето, ръцете, тялото и устните. Една малка скъпоценност.
Може да прочетете повече тук: http://www.bazar-bio.fr/visage-soins-hydratants-bio/468-egyptian-magic-creme-egyptian-magic.html
Въпреки, че този балсам е съставен предимно от маслени продукти, неговото проникване в кожата е бързо и не оставя никакви следи от мазнина; Това постижение е възможно благодарение на меденият емулгатор.
Имах късмет да имам все още прополис, за да мога да подготвя мацерат с него в зехтин.
Съставките, които използвах са възможно най-голямо уважение към оригиналната рецепта.
1 гр пчелен прашец
3 гр мед от манука
1 г прясно пчелно млечице (да, аз удвоих дозата!)
8 г медeн емулгатор
2 гр екстракт от прополис
12 гр лайка, накисната в зехтин (домашно)
12 гр невен накисната в зехтин / или слънчогледово масло (домашно)
11 г прополис, накиснат в зехтин (домашно)
Без вкус и аромат, но балсамът има добра естествена миризма на восък, мед и прополис.
Това е за мен една скъпоценна грижа, която използвам в малки количества.
Ефективност на "египетската домашна магия" в балансиране на кожата след 1 месец!
Е, между умората, тревогите и стреса които ме затрупаха ...! НО ефективноста на египетския балсам е невероятна!
Аз го използвам сутрин и вечер в продължение на месец и на сутринта винаги си слагам и крем с псилиум за чувствителната ми кожа. Докато с псилиума постигам гладка текстура на кожата си, балсама влияе върху дебелината и плътността на кожата.
С течение на времето, аз ясно чувствам, че кожата на лицето ми е възвърнала плътността и твърдостта си. Това е готино!
След събуждане, тази пухкава кожа блъфира всички!
Така, че се надявам действието му да продължи известно време и кожата ми да не свикне прекалено бързо. Снимките са направени докато балсама е все още топъл ... той се втвърдява в последствие ...
Да, можеш да го ядеш!!
Наистина, този крем от съкровищата на кошера е ценен!
Мога само да ви посъветвам да си го направите ...
Бъдете здрави и красиви!
Няма коментари:
Публикуване на коментар