Google+ Followers

понеделник, 27 май 2013 г.

Емулгатор Оливем 1000
Емулгатор Оливем 1000 -  патентован  натуралнен растителни емулгатор от маслиново масло от ново поколение, което представлява сложна смес от мастни киселини, химически подобни на липидния състав на кожата. Тази уникална структура, надарена с функцията за възстановяване и поддържане на целостта на кожната бариера. С Olivem ® 1000 козметичните продукти изключително удобно и комфортно се нанасят върху върху кожата. Предимствата на емулгатор на базата на естествения си произход, химическа съвместимост, "физиологичен връзка" с кожата, възможността за създаване на течна емулсия -кристал. Течниата кристална матрица имитира междуклетъчната липидна структура на кожата, редуващи се молекули на мазнини и вода, като по този начин се интегрират в липидната бариера на кожата и укрепване. Клиничните проучвания на емулгатора, проведени по отношение на въздействието на хидратация показа, че прилагането Olivem ® 1000 в периода преди 45 ден води до по-дългосрочна хидратация на кожата (изследвания, проведени в сравнение с цетеарет-20, цетеарилов алкохол). Благодарение на специалната конструкция на 1000 Olivia образува стабилна емулсия, и дерматологични съвместимост го прави ключов елемент в разработването на рецепти за чувствителна и проблемна кожа. Благодарение на способността си да се реконструира, е идеално за рецепти за възраст, която е загубила тонуса и еластичността на кожата.Той е добър проводник на активните съставки на крема в по-дълбоките слоеве на кожата. слънцезащитни от 1000 Olivem ® овлажнява, предотвратява пигментацията, има оптимална защита SPF. средства за мъже в Olivem ® 1000 подобрява защитната функция на кожата, предотвратява дразнене след бръснене, осигурява енергия и храненето кожата. участва активно в подготовката за сваляне на грим инструменти, благодарение на хипоалергенни и омекотява агресивното действие на повърхностно активно вещество.

2 коментара:

  1. Здравейте, може ли да ми обясните , защо емулсията ми се пресича , а ползвам същия емулгатор?

    ОтговорИзтриване
  2. Най-вероятно температурите на водната и маслената фази не са еднакви :)

    ОтговорИзтриване