сряда, 22 май 2013 г.

Здравейте и днес !

Endjoy the music:https://mail.yandex.ru/neo2/#disk/disk/Музыка/



Бих искала да обърна внимание на продуктите с които ще работим по време на майсторският клас. В течният крем с ботокс-ефект, активна съставка, ще бъде козметичният актив, Relax'rides. Това е екстракт от – от Acmella oleracea - растение от Индийския океан. Действието му е насочено към микро-контракциите на кожата, намалява дълбочината на бръчките и има изглаждащ ефект. Действието е леко, обратимо и напълно безопасно: не се парализират лицевите мускули! 
Метод на производство: от въздушните части на Acmella oleracea. Географския произход на растението: Reunion. Качество: 100% растителен.

 Базово масло, в нашият активен серум, ще бъде Huile végétale vierge de PRUNE de Gascogne ( студено пресовано масло от костилките на синя слива).
Маслото омекотява, подхранва и увлажнява кожата. Лесно прониква в кожата, оставяйки усещане за мекота, без да оставя мазни следи./блясък. Обладава увланяващи и антиоксидантни свойства, благодарение на високото съдържание на витамин Е.. Използвано и върху устните, им придава мекота и обем. Маслото регулира проницаемоста на кожната бариера.Високото съдържание на олеинова и линолева киселина, подобрява цвета на лицето и поддържа здравето на клетките. Благодарение на своят състав, предотвратява загубата на колаген в кожата и стимулира процесите на регенерация. 
Масло от костилките на слива, се използа от фирми като: Clarins (Anti-Age cream), Weleda, Sisley (Lipbalm) и др.


В единият от универсалните кремове, в случая за нормална и суха кожа, ще използваме като активна съставка, екстракта от Orchidée royale BIO. Да, именно онази кралска орхидея, която"подлуди" дамите...Разликата е в това, че този крем, ще си "сварите" лично, а аритметичната сметка е очевидна....

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-07-28&article=154583

Молекулният екстракт от Кралската орхидея, включва извлек от 4 вида орхидеи, избрани от съществуващите 30 000. Той изпълва кожата с енергия, необходима за нейното оптимално самовъзстановяване и продължава нейната младост. Кремът може да се ползва както и от 20 годишни, гака и от 60 годишни дами. Кожата изглежда гладка, мека и сияеща. След 8 седмици, ежедневно ползване сутрин и вечер, тя става по-плътна и еластична, а мимическите и дълбоки бръчки, намаляват.

http://www.youtube.com/watch?v=W66ecvp4dV4




   Активната добавка, в крема за мазна, комбинирана, чувствителна и дехидратирана кожа, е екстракта от Nymphaea Alba - Бяла лилия. 

  Екстрактът има универсално въздействие върху кожата: ускорява възстановителните процеси, притежава овлажняващо и антисептично действие. Възстановява хидробаланса на кожата. Лилията е известна и с омекотяващото и защитно действие, което оказва върху кожата, за това препаратите с нея, са много подходящи за чувствителна кожа. Култът към бялата лилия датира от векове.Тя се стои на трона, редом с розата. Състав :
• Витамини, включително витамин С: антиоксидант, стимулира синтеза на колаген, анти-старещо действие.
• Протеини: те подхранват и укрепват влагата на кожата.
• Минерали: те участват в много физиологични процеси и имат пречистващо и Минерализиращо действие.
• Клей: растителни полизахариди - омекотяване и овлажняване .
• Флавоноидите: те имат антиоксидантни свойства и предотвратяват разграждането на еластина и хиалуроновата киселина, които присъстват естествено в кожата.

• Танините тези фенолни съединения имат стягащо действие и са антиоксиданти.

До скоро и усмихнат Ден, Вечер и...Живот!

Няма коментари:

Публикуване на коментар