понеделник, 14 юли 2014 г.

"Bronze Goddess"



— Днес искам да отпразнувам нещо ...

— Какво именно?

— Взрив от чувства.


:
БлагоДаря, Гери!


 (Гергана Кацарова)

"Когато купувам, все повече се стремя да купувам неща, които не са произведени, а са създадени от нечии ръце със сърце и душа. Особено такива, направени специално за мен и съобразени с моята индивидуалност. Все едно дали се касае за храна, бижута, предмети за дома или козметика...Признавам, понякога се е случвало да уловя у себе си онзи така добре развит в цивилизацията консуматорски дух, който е ненаситен, тъй като е сляп за естественото изобилие, в което се къпем. Той изчезва тогава, когато от консуматор се превърна в ценител. Някак трудно е да си и ценител, и потребител едновременно. Само марковите стоки са тези, които могат да струват много пари. Ръчно изработените изделия, независимо от своята цена, винаги си остават безценни - при тях заплащането е символично, единствено за поддържане на обмена. Ценител или потребител? И това е избор.
С любов и благодарност към Love Joy Homemade Cosmetics за божествената и естествена серия, която създаде специално за мен, наречена "Bronze Goddess". Тези вълшебни еликсири имат чудодейния ефект да събуждат любовта ми към мен, както и да ми напомнят за радостта от живота.

Подаръците - коралов глос-червило в красива керамична, ретро кутийка и...парфюм от жасминов абсолют - така, както парфюмите са били създавани до преди няколко десетилетия.."



 Вкусът е първоосновата.В него са затворени всички останали качества. 

Това е nec plus ultra (лат.) интелект. ...( nec plus ultra = няма накъде повече)

 Гери, мисля мислите ти..

БлагоДаря ти! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар