вторник, 2 септември 2014 г.

Благодаря ти Гери, за доверието, вдъхновението и любовта!


"И за пореден път преизпълнена с благодарност къмZoe Dimitrova от Love Joy Homemade Cosmetics за новата благоуханната серия селективна натурална козметика, сътворена специално за мен. Най-отговорно препоръчвам замяната на конвенционална козметика, независимо дали е масова, маркова или био, с точно такава бутикова натурална козметика. Разликата е космическа и може да се разбере само след тестване. Единственият проблем е, че води до силно пристрастяване и оттук насетне връщане назад няма, защото потъваш в един красив, вълшебен и благоуханен свят. Любов и грижа за тялото и душата в едно. 
Споделям ви не толкова, за да ви се похваля, а евентуално моето споделяне да бъде от полза за някого, ако усети тези вълшебни еликсири за "неговото нещо".
Тази козметика може да пристигне до всяка точка на света, пакетирана по подходящ охладен начин. В случая, при мен пристигна до Йонийско море.

На снимката:
- дневен серум за лице;
- мицералeн лосион за почистване на лицето;
- ексфолиант с бамбукови влакна и бамбукова пудра за лице и тяло;
- паста "Черен ангел" за лице и тяло;
- благоуханен балсам за тяло (май съм забравила да го снимам, защото малко преди фотосесията го използвах и сега ухая на него  );
- вечерен серум за лице с масла и билки "Кумкумади";
- "бонбон" с масла и луфа за измиване на лице и тяло;
- рол он дезодорант-крем (напълно натурален, безвреден и незапушващ порите);
- маска за коса;
- руж и червило 2 в 1 в красивата ретро керамична кутийка;
- ПАРФЮМ - такъв, какъвто е бил създаван допреди няколко десетилетия, без химикали и с хипнотизиращ, класен аромат на ирис, лабданум и много, много други нотки.

П.П. Суровите бонбони и дългото ориенталско колие от тюркоаз и халцедон също са ръчна изработка - бонбоните са мои, а колието е от Чандраканти Даси.
Ръчните изделия са за ценители, фабричните - за потребители. 

Гергана Кацарова  :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар