четвъртък, 10 март 2016 г.

"Правилните момичета"



Жените мислят, че за правилно поведение могат да бъдат обичани. За правилност не обичат, за правилност уважават.

Объркването произлиза от това, че любовта включва уважение и на жената и се струва, че неправилното поведение води до загуба на партньора, на любовта и уважението.

Кое е правилното поведение? За кого е правилно? И въобще, кой размишлява вътре в жената за разделянето на добро и лошо?

Съгласете се, че подобни въпроси са нужни на детето, а не на порасналият човек.

Детето се нуждае от признанието и одбрението на родителя, а възрастният може сам себе си да оцени и подкрепи.

Когато жената се лута в търсенето на отговори кое е правилно и кое неправилно  тя е все още дете и не е готова за живота на порасналият човек, за онзи живот в който има секс, трудни решения и самоподкрепа.

За това на нея и е нужно да порасне, а това значи, че Критика в ума и трябва да я остави на мира. Най-трудната задача на порастването е в прекратяването на самоосъждането.

За това е нужно да се направят две противоположни неща.От една страна е нужно да се слееш с родителите си и да се изпълниш с недополучената любов от детството си, а от друга страна, да се отделиш от критикуващият  родителски поток и да оставиш в покой тяхната оценка за себе си.

Изпълването с любов към себе си прекратява самокритиката. Самоосъждането винаги говори за недостатък от любов.

Да иска да бъде правилно или дори неправилно е свойствено за малкото момиче, което иска или да бъде добро в очите на мама и тати, или да бъде наказано от тях, но по всички начини да получи внимание към себе си.

И все пак, коя жена е добра? Разбира се, че естествената и спонтанната! Приемащата онази игра, която и предлага живота и обстоятелствата!

Желая ви пълен с любов и естественост ден! И нека мъжете възхитено да кажат зад гърба ви:"Ах, каква жена! Искам да имам такава!"
https://www.youtube.com/watch?v=glhdcJ7K3XM

Няма коментари:

Публикуване на коментар