Google+ Followers

четвъртък, 10 март 2016 г.

"Правилните момичета"Жените мислят, че за правилно поведение могат да бъдат обичани. За правилност не обичат, за правилност уважават.

Объркването произлиза от това, че любовта включва уважение и на жената и се струва, че неправилното поведение води до загуба на партньора, на любовта и уважението.

Кое е правилното поведение? За кого е правилно? И въобще, кой размишлява вътре в жената за разделянето на добро и лошо?

Съгласете се, че подобни въпроси са нужни на детето, а не на порасналият човек.

Детето се нуждае от признанието и одбрението на родителя, а възрастният може сам себе си да оцени и подкрепи.

Когато жената се лута в търсенето на отговори кое е правилно и кое неправилно  тя е все още дете и не е готова за живота на порасналият човек, за онзи живот в който има секс, трудни решения и самоподкрепа.

За това на нея и е нужно да порасне, а това значи, че Критика в ума и трябва да я остави на мира. Най-трудната задача на порастването е в прекратяването на самоосъждането.

За това е нужно да се направят две противоположни неща.От една страна е нужно да се слееш с родителите си и да се изпълниш с недополучената любов от детството си, а от друга страна, да се отделиш от критикуващият  родителски поток и да оставиш в покой тяхната оценка за себе си.

Изпълването с любов към себе си прекратява самокритиката. Самоосъждането винаги говори за недостатък от любов.

Да иска да бъде правилно или дори неправилно е свойствено за малкото момиче, което иска или да бъде добро в очите на мама и тати, или да бъде наказано от тях, но по всички начини да получи внимание към себе си.

И все пак, коя жена е добра? Разбира се, че естествената и спонтанната! Приемащата онази игра, която и предлага живота и обстоятелствата!

Желая ви пълен с любов и естественост ден! И нека мъжете възхитено да кажат зад гърба ви:"Ах, каква жена! Искам да имам такава!"
https://www.youtube.com/watch?v=glhdcJ7K3XM

Няма коментари:

Публикуване на коментар