понеделник, 28 март 2016 г.

Флуид за чиста кожа




Ние често си мислим,че пчелните продукти са за чувствителна кожа,но те също са много ефективни при акне.

Предлагам ви една формула за чувствителна кожа, склонна към акне.


Съставки

Като най-ефективна и от съществено значение съставка е екстрактът от пресен прополис, без алкохол, с активно успокояващо,противовъзпалително, антиоксидантно, антисептично и противогъбично действие.Облекчава нараняванията и кожните раздразнения.

Шунгитовата вода - може да се използва като енергийна напитка, като ежедневна поддръжка, за да запази тонуса и еластичността на кожата. Фулерените на ШУНГИТА ускоряват процеса на регенерацията на кожата и по този начин спомагат за лечението на младежкото акне и други кожни проблеми.

Хидрозол от мед и пчелен восък -използва за дехидратирана кожа, пъпки от всякакъв вид, рани, за лечение или в козметични формули.

Емулгатор beurre dur d'abeille

Екстракт от кръвта на дракона - ускорява заздравяването на рани

- има силни хемостатични и антибактериални свойства (римските гладиатори са втривали в тялото си от смолаата преди борба за защита на раните от инфекция и загуба на кръв от тях)
- мощен антиоксидант, ефективността му е 50 пъти по-голяма от витамин Е, така че успешно се използва от древността за предотвратяване на стареенето на кожата, за пречистването и от от възпаления и за подмладяване.

Гел"Лубра" http://lovejoy-bg.blogspot.bg/2016/03/blog-post_14.html

Бъдете здрави и красиви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар