петък, 7 октомври 2016 г.

Есенна грижа с шампанско, арган и хибискус!



Петъка ми започна с шампанско, арган и хибискус!

Това е формулата за моята есенна грижа.

Защо шампанско?

Защото шампанското е богато на ензими, витамини В1, В2, В5, В6, В9, В12, С и РР, киселини и антиоксиданти.
Съдържа много подхранващи микроелементи и подобрители на епидермиса, минерални соли, киселини, а-хидрокси (АНА), които стимулират обновяването на клетките, както и полифенолни протектори,активира микроциркулацията и има овлажняващо действие.

Тези невероятни противовъзпалителни качества, анти-стареене и детоксикиращо действие връщат обратно блясъка на кожата и нейната свежест.

Шампанското не просто събужда вашите клетки:комбинирано с други ингридиенти, то повишава ефективността на техните активни съставки.

Най-добрите комбинации? Шампанско и кафе или зелен чай за отслабване, шампанско и арганово масло за младежка кожа, шампанско и масло от кайсия или пореч за мекота.

Маслото от хибискус е изключително богато на витамин Е, това масло е леко и проникващо и с прекрасен анти-стареене и регенеративен ефект. Богато на незаменими мастни киселини, подхранва и възстановява сухата и увредена кожа и предпазва от дехидратация.


Оттук дойде и идеята за нежната розова пяна, защото в края на краищата нашата малка зряла кожа ( или не толкова) заслужава това !!

И така, съдържанието на този нежен крем "DREAM":

Хидролат от бяла лилия, недегазирано шампанско,екстракт от хибискус който придава този красив цвят, екстракти от зелен чай и малина, арганово масло,масло от хибискус, етеричнно масло от палисандрово дърво и аромат на сладка мечта...

Бъдете здрави и красиви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар