петък, 8 март 2013 г.

Здравейте!

EnJoy The Sound Hire:  
http://www.divshare.com/download/16959388-83d
  Всяка козметична компания, рекламира продукти срещу остаряване, срещу бръчки... и срещу НАС! 
  

   Много жени изглеждат по-възрастни за годините си, защото използват голямо количество козметични средства за макияж.Трябва просто да разберем,  че лицето ни изглежда по -  различно, отколкото когато сме били на тридесет .За това, макияжа   трябва да бъде естествен – достатъчно е  добро овлажняване и равен тен на лицето! Лицето на младото момиче, прилича на чист лист – върху него може да се създаде много сложен мейкъп и да се изрисува с ярки цветове. С възрастта ние просто трябва да си позволим да бъдем естествени.Няма нужда да лъжем окръжаващите ни със сложно оцветяване на лицето. Главното украшение на   възрастта е нашият характер и  състоянието на собствената ни    душа !   



  Лицето на жената разказва една  индивидуална история за живота.  Нашата  красота се ражда от самопознанието, увереността и мъдростта ни. Да разкрием с чест тогава, красотата, която сме спечелили! Да направим това за самите себе си, а младите жени и мъже в нашето общество да ни гледат с вдъхновение. Ние изглеждаме страхотно, такива, каквито сме. Това е вашето / нашето решение. Чрез този пример ще  имаме силата да променим гледните  точки на обществото за  остаряването. Имаме си нашата  жизненост, радост и мъдрост. Нека красотата, която сме придобили да блесне!       





   Признавам, че жените от всякаква възраст искат да бъдат забелязани, ухажвани и оценени.
Не съществуват възрастови ограничения за тези желания.  Много жени смятат, че не могат да имат подобно внимание по-нататък в живота си, защото са слушали   за това, от самото си раждане. Накарали са ни да повярваме, че с остаряването, губим ценността си. Казват ни, че само младоста може да бъде привлекателна. 
Тази коварна информация може да преследва жената на дълбоко психическо ниво. За много жени при появата на първите бели коси и забележима бръчка, битката с времето започва. Ние използваме всички козметични продукти, които претендират да изтрият нашата възраст. В такова състояние, някои жени прибягват до пластичната хирургия. Парите, похарчени за ботокс, инжекции с колаген и хиалурон, боя за коса, само помагат на козметичните компании да процъфтяват. Жените вземат безкрайни мерки в напразните си опити да заблудят себе си и другите.  Смятам, че това е чиста загуба на време и пари, а доста често – и на здраве. Не ме разбирайте погрешно. Съпричастна съм към това, жените да изглеждат по-млади и   съм жена, живееща в това общество  и добре познавам това чувство. И също искам внимание. И също искам да бъда високо оценявана. Въпреки това,   не смятам, че това е метода, чрез който да скрия възрастта си, нито пък да искам внимание   заради начина по който изглеждам. Какво ще кажете да вземем нещата  в свои ръце, като на първо място променим гледните точки за възраст и красота в собствените си умове?
Отрицателните концепции за стареенето са измислица, синтетични,  изкуствени и неистински. Ние ги правим истински  с вярването си в тях. Когато промените мнението си и започнете да живеете според вашите нови гледни точки, вие започвате да променят истината.     Заинтересувани сме от създаването на нова истина. Вярвам, че всички жени са привлекателни. Това е нашата природа. Забавни, желани, с апетит към всичко, което правим. Когато   се чувстваме перфектно, точно каквито   сме, ние променяме  себе си. Това променя и начина  по който другите ни възприемат. Привлекателно е хубавото ни настроение, от това,  че сме такава, каквито сме. Текстурата на кожата  не ни прави привлекателни. Цветът на косата не ни прави привлекателни. Дрехите, не ни правят привлекателни. Привлекателни ни прави, насладата ни от самите нас. Когато  приемаме себе си и живота си с радост, ние ставаме красиви.

Радостта е най-добрият козметичен препарат за една жена.

 Аз нямам интерес да изглеждам по-млада. Аз искам да изглеждам здрава и сияеща. Аз искам да изглеждам, като себе си.


 Готови ли сте да изхвърлите матираната, скучна, суха и старомодна козметика, с която се опитвате да изтриете напредването на възрастта и  да скриете   това което сте?

   Ние сме свободни жени.   Красотата е естествен цвят, блясък, влага и радост!   Вие вече имате такава. Готови ли сте да разкриете вашата кожа и функциите, които тя има, за да излъчвате природната си красота?   
  Аз съм отворена и честна към моята възраст и външен вид.

Обаче не винаги беше така. Растях с мисълта, че момичетата и жените от кориците на модните списания изглеждат естествено. Винаги се сравнявах с тях и не се намирах достатъчно красива. Започнах да се гримирам още в гимназията за да изглеждам колкото си може по-близко до вдъхновяващите ме модели.


Обичах да експериментирам с макияжа върху себе си и моите приятелки. И това беше забавно...докато не разбрах, че под грима, крия себе си.


Когато прекрачих 40-те, започнах да се замислям за възрастта. И разбрах, че новият етап от живота, ми открива  маса  възможности, които по едни или други причини, са ми били недостъпни на по-млада възраст.Много жени започват да стареят и да губят здравето си  като смятат че живота им е минал  забравяйки за това, че пред тях стоят много нереализирани неща  и щастливи събития. 

Променяйки  подхода си към възрастта ние се преобразяваме  външно.

  Минах през дълга и трудна борба със самооценката си.   Разсъжденията върху повърхностната красота и красотата на характера  се превърнаха  в тема за дълги философски размисли.   
От опит   знам, че получавам повече с възрастта.Защото имам повече неща  които да ценя - здраве, любов, търпимост, радост, състрадание, самоуважение, контрол, дисциплина, образование, знания.  С една дума, моят жизнен опит и мъдрост.
 Да се забавляваш с мода и грим може да бъде истинско удоволствие. Мисля, че е добра идея, от време на време, всяка от нас  да проверява каква е мотивацията  и за това. И съм сигурна, че тя ще е източник на шега, а не на страх от възрастта.  
 Бих искала да ви благодаря, за това че можете да се вгледате във фасадата и да видите по–дълбоко и вярвам, че мнението на жените за самите себе си  се променя.
 В моята повече от петнадесет годишна кариера на ароматерапевт и козметик, имах възможност да проверя множество от продуктите, предлагани като грижа за  кожата на пазара.
 Повечето продукти се делят на две категории. Първата група  са обработени  с небезопасни химически вещества, а втората включва много билки и така наречените натурални съставки.
 При избора на продукти, аз прилагам своите знания и опит, натрупани по време на кариерата ми, посредством разшифроването на дългия списък с ингридиенти и ликвидирането на небезопасните и ненужни от тях. И забелязах, че колкото описанието е по-сложно и цената, по-висока, толкова по-малко, този продукт е подходящ за мен.
 По - малко е повече. Доверието в  собственото  си тяло  и  хармоничното следване  на неговите  естествени цикли и процеси  доказва, че така то  работи най-добре.

   Вие сте изживели дълъг и богат живот. Лицето ви разказва удивителна история.Защо да криете това?

 Рецептите и Мастер – Класовете, които ще споделям в този блог, са за да подчертаят природната ви красота.Тези продукти, позволяват на вашата личност и характер да излъчват чувствена светлина от радост и наслада. Предлагам ги на своите връстници и младите жени в нашето общество, които гледат към моето поколение с вдъхновение. Искам жените да знаят, че няма нужда да „слагат върху лицето си” нещо повече.Вие вече имате едно лице, позволете му, да засияе!  


Няма коментари:

Публикуване на коментар