вторник, 7 май 2013 г.

Listen Hire: https://disk.yandex.com/public/?hash=mK7qhgWRrC8DDrbLvhg6x4aA6sd/8RJdQaFJyVeX6o4%3D
Mили Дами,
Когато споделих идеята си за откриване на учебни класове за самостоятелно приготвяне на елитна козметика в домашни условия, много хора се опитваха да ме спрат, мотивирайки се с това, че не е нужно да разкривам на другите своите тайни. Аз гледам на това по друг начин. Не се страхувам от „конкуренция”, защото само жената знае от КАКВО има нужда и нито една козметична компания не може да и даде възможност утре да стане такава, каквато тя иска. Аз ще ви дам инструмент, от който всяка от Вас, да се възползва според собствената си необходимост и да направи това по свой – особен – начин.
Сега имам удоволствието да Ви поканя на Майсторски клас за приготвяне на   натурална козметика в домашни условия.
Място: Клуб Кълчър Бийт – НДК, София
Дата: 09.06.2013 г., неделя
14:30 – 20:00
Цена: 120 лв
В рамките на това обучение, Вие ще се научите да приготвяте различни по тип и консистенция козметични средства и ще поговорим на теми, които ще Ви помогнат в бъдеще да усъвършенствате Вашето майсторство. 
 С какво се различава ръчно приготвената козметика от промишлената?
1. Вие знаете точно какво именно влиза в състава на вашата козметика.
2. По време на обучението, Вие ще работите основно със съставки притежаващи сертификат на Ecocert – най-авторитетната независима екологична организация в областта на козметиката – Франция.
3. Консервантите във Вашето изделие ще бъдат от натурални източници.
4. За същите финансови  вложения, които правите за покупка на промишлено козметично изделие, Вие ще можете да приготвите значително по-полезен и качествен продукт, тъй като в промишлеността до 90% от стойността отива за реклама, доставка и опаковка и само 10% за съставки. Участвайки в майсторският клас, Вие влагате средствата си в в качеството на вашите продукти.

Защо си заслужава да посетите майсторския клас за приготвяне на домашна козметика? 
1. Ще изработите Вашето първо козметично изделие по специална рецепта.
2. След като усвоите технологията за приготвяне на  емулсия, Вие ще можете да правите сами множество други натурални козметични средства.  
3. Ще имате възможност да общувате с хора, споделящи  Вашето  увлечение.
4. Ще имате възможност да зададете въпроси и да получите компетентен отговор.
5. Ще приложите получените знания на практика, изготвяйки собствена козметика, както и приятни изненади за Вашите любими хора.

 В програмата на обучението влиза:


1.Теоретична част:
•    Кратък обзор  на свойствата на етеричните и базови масла, тяхната синергия и различните технологии на производство.
•    Компоненти за приготвяне на козметика   – обзор, свойства, сравнение.
•    Технология и приготвяне на емулсия  – обзор, компоненти, според различните типове кожа.
2. Практическа част:
•    Избор на компоненти за всяка фаза.
•    Обсъждане на състава на изделието.
•    Демонстрация на техниката за приготвяне на крем.
•    Самостоятелно приготвяне на Вашата серия за лице: 
1. Активен tensor (серум) – 30мл ;
2. Течна емулсия  с ботокс-ефект – 30мл ;
3. Летен крем според Вашият тип кожа – 50мл.

Между теоретичната и практическата част, е предвидена почивка,  в която ще Ви бъдат предложени освежаващи напитки и лек сладкиш.

В краят на учебната програма, Вие ще вземете със себе си Вашите собственоръчно  приготвени козметични продукти.

Майсторският клас е разчетен за 10 човека. 
За да участвате в обучението,  моля, изпратете  Вашата заявка на адрес:  
lovejoy.bg@gmail.com
Заплащането е предварително и се извършва по банков път.
Банковата сметка ще получите като отговор на вашата заявка за участие.

 Повече за мен: http://lovejoy-bg.blogspot.com/

12 коментара:

  1. Интересуват ме маслата и кремовете в качеството им на средства за масаж. Виждам, че предлаганият от Вас курс няма подобен акцент. Правил съм опити да създавам свои пилинг и масажни кремове и резултатите са били повече от добри, но осъзнавам, че правилния подбор на базово и ароматно масло, както и емулгатори и активни съставки си е цяла отделна наука ... за която нямам идея откъде мога да намеря материали. Пределно ясно е, че Фокуса на предлагания от Вас курс ще е изместен в друга посока - козметика, а това определено няма да ми е от голяма полза. Моля за Вашия коментар и евентуална подсказка накъде да търся ...

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, Едуард! радвам се, че сте тук.Да, класът е за начинаещи.Това означава, че присъстващите ще се научат да правят-база, която се нарича -емулсия и е основа за различни по консистенции продукти, не само за лице, но и за тяло...В теоретичната част, ще засегна темата за мацериране-инфузиране на масла, което го прави -базисно, за създаването на продукт, който да се използва според неоходивоста...в случая -и за масаж.Усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за отговора!
    Виждам, че знанията и уменията, които ще се усвояват на курса са добра основа и за нещата, към които имам интерес, така че ще се видим на курса.
    Желая Ви щастие!

    ОтговорИзтриване
  4. Кога планирате да е следващия майсторски клас?

    ОтговорИзтриване
  5. Вие ще кажете!След този-на 30 юни в неделя, не съм планирала дати. Оставям се на Вашите желания...с любов и наслада..ще споделя, каквото знам.Бъдете Благословени!Да бъде така!:))

    ОтговорИзтриване
  6. Да бъде както повелява Мигът в Сега! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте! Всичко зависи от темата.Курсовете ще започнат от септември и ще бъдат с разллична тематика.Просто следете публикациите.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте, много се запалих от публикациите във Вашия блог! И аз се интересувам кога ще организирате следващия Майсторски клас? Поздрави

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте! Планира се курс около 17 ноември..Точната дата ще съобщя по -късно..Така или иначе, това е подходящо време ...за бъдещи подаръци, които да направите сами ..за себе си и близките си :)

    ОтговорИзтриване
  10. Не можах да се включа в летния Ви курс, но ще следя за датата на следващия, който планирате!! Чакам го с нетърпение!! Бъдете здрави!!

    ОтговорИзтриване