четвъртък, 19 септември 2013 г.

Активeн Серум "Аква Kids" - шокова терапия против бръчки


Endjoy the music hire: http://yadi.sk/d/d0OpeVbz9XD86

     Количество-30мл

     Масло от    вечерна иглика:        6.00%

     Емулгатор Olivem 1000:     7.00 %

     Хидрозол от жълт смил: 70.85%

     Концентриран екстракт от краставица BIO: 10.00%

     Хиалуронова киселина: 0.50%

     Active   Algo'boost: 5.00%  

     Етерично масло от тамян: 0.05%

     Консервативант  Naticide: 0.60%


Ще обърна внимание на един от активите:

Екстрактът от кафяви водорасли ламинария наричен, Algo'boost   е актив, който  прониква дълбоко. Той има способността да подмладява   стволовите клетки на дермата и да ги предпази от стареене. Като възстанови жизнеността и способността им да се разделят, Algo'boost   стимулира производството на фибробласти и насърчава синтеза на колаген  в   зрялата кожа  с  капацитет подобен  на     младата кожа. 
Стяга кожата, бръчките се запълват   и изчезват.

Остаряването на кожата се характеризира основно с прогресивната загуба на еластичността на кожата и се дължи на намаляване на синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина, тъй като  стволовите клетки са по-малко активни и производството на тези молекули е силно намалено. 
Проучванията показват, че Algo'boost   действа директно върху стволовите клетки на кожата и фибробластите(клетките, които синтезират колаген).
Възстановява възможността за разделяне на стволовите клетки в дермата и действа за тяхното обновяване.      
Подмладява и стимулира активността на фибробластите .
Увеличава синтеза на колаген .
Намалява бръчките : Според проучванията   след 28 дни  -  при два пъти дневно използване на   Algo'boost 2%, 80% от доброволци, е установено значително намаляване на бръчките. 

Този серум сдържа в себе си актив, с богатството на океана  , за да премахне финните линии и бръчки и стяга  кожата ... !  Една шокова терапия срещу стареенето на кожата ;)

 Цените се определят от количеството и вида на активните съставки, влизащи в продукта. Всяко изделие се приготвя индивидуално в зависимост от нуждата на Вашата кожа.

    Бъдете здрави и красиви!
   

Няма коментари:

Публикуване на коментар