неделя, 3 ноември 2013 г.

Масажно масло-афродизиак за мъже " Fuji"



Елегантно и ароматно, това масло за тяло  дава усещане за спокойствие и  мир и събужда чувствеността. Ароматната есенция се    състои от ценни етерични масла - афродизиаци, нежно се грижи за кожата,   действа релаксиращо  , намалява стреса, помага да освежите сетивата си и да се настроите  на романтична вълна   ...

 - Джинджифилът е    най-старият елемент на любовта в отвари и мехлеми. Това етерично масло насърчава производството на феромони - собствените сигнали на тялото ни    създаващи аура  на привлекателност. В еротични сетове   премахва страховете, стреса и напрежението, придава тайнственост    и създава изисканата атмосфера на Изтока. Екзотичният аромат на джинджифил се използва в чувствени масла за тяло, и при производството на парфюми.
    
   - Сиамското  дърво    е масло -   афродизиак и с  еротичният си  и съблазнителен аромат има особено силно въздействие върху мъжете. 

    

 - Канелата - възбужда сетивата и затопля. Създава усещане за празник.

- Червеният портокал е известен антидепресант, подобрява настроението и действа релаксиращо.

Използване: 

След душ/ вана - с  удоволствие! Маслото за тяло ще поддържа чувствен  и привличащ аромат докато подхранва и овлажнява вашата кожа. 

В стъклен флакон 50мл

    Бъдете здрави и красиви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар