понеделник, 28 октомври 2013 г.

"Антиоксидантна Есен" -отзив за крем с морски зърнестец

И сетивата , и организма и кожата ми го обичат...Помага за възстановяване на целостта на липидната бариера, премахва сухостта, дехидратацията и лющенето, омекотява и подхранва кожата. Подобрява регенерацията на тъканите, като по този начин ускорява заздравяването на рани, ожулвания, ухапвания от насекоми, изгаряния, екзема, дерматит. Предпазва от свободните радикали, антиоксидантната му активност предпазва от негативните ефекти от околната среда.


 Margarita Ynkova
Не знам как да опиша начина по които се чувствам с този крем ,той просто перфектно се поема от кожата и денят ми започва и свършва с абсолютна свежест.БЛАГОДАРЯ за вълшебното кремче,очаквам следващото вълшебство 

 Кремчето на Марги-"Антиоксидантна Есен" - ускорява срокът за възстановяване и намаляване на отрицателните последици от излагането на слънце върху кожата -петънца, лунички. Комплектът от избрани компоненти има успокояващ, анти-оксидантен и овлажняващ ефект. Облекчава дискомфорта, зачервяването и предпазват кожата от факторите на околната среда.
Бъдете здрави и красиви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар