понеделник, 26 септември 2016 г.

ТВЪРД СЕРУМ С МУЛТИ - ДЕЙСТВИЕ за много зряла или увредена кожа



Изглеждаше ми невъзможна задачата да направя твърд серум ( бонбон), удобен за пътуване и носене, без притеснения за счупване на стъкленото шишенце с капкомера. Смущаваше ме и високата температура на топене на твърдите масла и активите, които не понасят това и като резултат биха загубили действието си. Но, в крайна сметка невъзможното стана възможно и твърдият мулти - серум ( бонбон) е вече факт.

Подходящ е за всички видове кожи,зряла или много увредена (суха, мазна, смесена с различни дерматит ...). Идеален дори и за много мазна кожа, защото не само не е комедоногенен, но и балансира рН, водната и липидната бариера на кожата и оказва антибактериално действие благодарение на маслото от Нийм, чаено дърво, ехинацея, пчелно млечице ....

ПОКРИВА всички "фронтове": интензивно подхранва, хидрататира, против бръчки, стяга тургурта на кожата благодарение на DMAE и Габа, действа срещу широки пори, тонизира, депигментира (глутатион, ниацинамид, витамин С, супер антиоксидант.



СЪСТАВ:


Масло Какао -Manteca, масло от карите, масло от арган, масло от макадамия, масло нийм, масло от жожоба, соев лецитин, липоева киселина, млечна киселина,  омеги 3-6-9, Q-10, копринени протеини, морски колаген, морски еластин, церамиди, пчелно млечице, селен, глутатион, Габа, ДМАЕ, екстракт от зелен чай, екстракт от черни боровинки, екстракт от ехинацея, екстракт от женшен, витамин Е, витамин С ( аскорбил палмитат), Витамин В3 (ниацин) ,витамин В5 (пантенол), витамин А ( ретинол палмитат), етерични масла от кунцея, здравец и дървото Хо.

Как и кога може да се използва?

Най-добре като нощна апликация. Отчупете от бонбона парченце малко по-голямо от лешниково зърно, стоплете между дланите и нанесете върху  почистената си влажна кожа. Не е нужно да се нанася в големи количества, защото това е пълноценен активен серум със силно действие. По - чувствителните кожи могат да забележат в началото парене, стягане, зачервяване, но този ефект е за кратко и постепенно кожата свиква.

Бъдете здрави и красиви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар