събота, 25 октомври 2014 г.

Плодчета асаи и зелен чай за отслабване и не само...



След месец ми предстои да пътувам в една държава, където вкусната храна е неустоима...

За това се запасявам с цял арсенал мазнино - стопиращи средства:) и си купих ето такъв комплекс от раздела супер фудс.



Разбира се, мнозина купуват плодчетата асаи за отслабване или за поддържане на теглото и   тялото си в тонус, но освен това  много важни за нас( стройните и красиви момичета), са свойствата на плодчетата асаи - те  са едни от най-силните натурални антиоксиданти ( тези от вас, които хранят кожата си с моето лято в бурканче"Асаи" могат да потвърдят това :) )

Аз трепетно обичам всякакви антиоксиданти и постоянно ги ползвам защото от тях зависи състоянието на нашата кожа...

Вие сигурно сте забелязали, че много от жените след 30г.имат странен цвят на лицето - сивеещ и някакси "подпухнал"...И ако цветът на зъбите зависи от "природната генетика", то такъв мръсно-сив цвят на лицето - е ненормален и говори за вътрешно замърсяване на организма, започвайки от елементарния оксидно-радикален процес на окисляване на клетките до интоксикацията  на важните вътрешни органи.

 И това е ПОПРАВИМО!

Окислителният процес на клетките «с помощ»  от свободните радикали   работи в нас постоянно, отново «благодарение» на нашата свръх замърсена окръжаваща среда. И този процес е първопричината за преждевременното стареене на лицето и организма като цяло.Това се нарича«фото-стареене» (а нормалното, физиологическо човешко стареене се нарича «хроно-стареене»).

Заради   фото-стареенето и интоксикацията (от мръсният въздух, вредните условия за работа, пушенето и алкохола) жените вече в 30г могат да имат сивееща кожа и "измъчен" вид и «+10 години» на лицето си.

А аз от това се страхувам..страхувам..:))

Защото имам и мръсен въздух, и периодично желание да запаля цигара и да пийна( алкохол), и стрес, и храна далеч не наситена с витамини и антиоксиданти. И за това ЕЖЕДНЕВНО се научих да получавам тези антиоксиданти( както вътрешно, така и външно - щедро добавям в козметичните си продукти)

С какво ме привлече този комплекс?

Той е "замислен" много и много грамотно.

Първо в него е включен хром -пиколинат. А това е такова вещество (абсолютно безвредно!), което забавя (след съвсем малко време след като си го глътнала) всякакво желание да си хапнеш нещо сладичко-тестеничко, вкуууусничко и вреееееедничко...:))

Второ - съдържа микс от най-силните антиоксиданти - екстракт от плодчета асаи, екстракт от зелен чай и епигаллокатехин галлат (EGCG).

Трето - в него има «активатор на метаболизма» (т.е. стартира процеса на изгаряне на мазнини!) — кофеинова смес, включваща  екстракт от бял и концентриран екстракт от зелен чай, плюс екстракти от готу-кола и зелено кафе.

И четвърто - там има ензими! За ензимите ще пиша отделно, но смес от ензими в състава на комплекс за отслабване и запазване на здравето - е винаги добре, защото разтварят вредните мазнини и не им разрешават да се трупат в ненужни места. :))

И така, ето   линкове за:

НАТРОЛ АКАЙ БЕРИ DIET

 http://apteka.framar.bg/30027597/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB-%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B9-%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B8-diet-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-60

 И отделно за  
 ХРОМ ПИКОЛИНАТ
http://bilki.bg/hrom-pikolinat-kapsuli-x100-200-mtsg-swanson-us.html

Бъдете здрави и красиви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар