понеделник, 20 юни 2016 г.

Крем против розацея «АРОНИЯ НЕРО»



Основните свойства на крема:

- Превенция и възстановяване на кожата с розацея
- Контрол за регулиране на себума


Активните компоненти в крема:

Масло таману
Масло от динени семки
Екстракт от арония Nero (арония)
Екстракт от Ruscus
Екстракт от конски кестен
Екстрактът от червено грозде
Екстракт от боровинки
Витамин А
витамин Е

Маслото таману при наличието на розацея помага за възстановяването и укрепването на повредени капиляри, намалява разширените вени по лицето. Подходящ за грижа за всички типове кожа, дори много чувствителна. Когато се използва редовно,  помага на мазната и комбинираната кожа да регулира себума, намалява дразненето, възпалението. Със своите регенериращи свойства е подходящо за анти-ейдж грижи.

Маслото от диня е идеално за грижа за всеки тип кожа: зряла, суха, мазна, раздразнена; за грижи за дететска на кожа, при възпаление и дразнене на кожата, като средство за предотвратяване на стареенето на кожата.

 Осигурява подхранващ, овлажняващ, защитен, регенериращ , анти-стареене ефект. Бързо се абсорбира без да се нарушава клетъчното дишане и без да  пречи на естественият изход  на токсините през кожата. Богато на ненаситени мастни киселини, напълно възстановява еластичността на кожата и липидната бариера на епидермиса. Регулира производството на себум.

 Екстрактът от офика (черна боровинка) е истински концентрат на витамин Р и по този начин укрепва стените на кръвоносните съдове и предотвратява  проявите на розацея.

Екстрактът от офика се използва в продукти за грижа за кожата като антиоксидант и витаминизиращ компонент; ефективен срещу свободните радикали; срещу акне.

Арония - екстракт съдържа повече от 15% естествен антоцианин, което го прави ефективна и икономична алтернатива на други антиоксидантни екстракти.

Екстрактите от Ruscus ( миши чемшир), заедно с такива активи като антоцианин  в  боровинките и червеното грозде и активните съставки на конския кестен (есцин и ескулин),съдържат биофлавоноиди които значително укрепват стените на капилярите, намаляват диаметъра на порите в стените на капилярите, въздействат върху проблемните зони синергично от две  посоки, всяка от които проявява своите терапевтични механизми.

Бъдете здрави и красиви!

1 коментар:

  1. как да поръчам от крема и каква е цената му? моля пишете ми на valedim@abv.bg

    ОтговорИзтриване