четвъртък, 3 декември 2015 г.

Козметична серия с шампанско "Kir Royale"


Да изпиеш чаша шампанско в кристална чаша, в обстановка с приглушена светлина и нежна музика…

Действие, което Ви превръща във вълшебници, създаващи магия с френско- романтичен привкус…

Шампанското е богато на ензими, витамини В1, В2, В5, В6, В12, B9, С и РР, киселини и антиоксиданти

Шампанското съдържа много  подхранващи микроелементи и подобрители на епидермиса, минерални соли, киселини а-хидрокси (AHA), които стимулират обновяването на клетките, както и антиоксиданти и полифенолни протектори.

Шампанското активира микроциркулацията и има овлажняващо действие.

Неговите невероятни противовъзпалителни, анти-стареене и детоксикиращи качества възстановяват блясъка и свежестта на кожата.

Шампанското не просто събужда вашите клетки: в комбинация с други съставки, то повишава ефективността на техните активни действия.

Най-добрите му съчетания? Шампанско и кафе или зелен чай за стягане, шампанско и арганово масло за младежка кожа, шампанско и кайсия, или масло от пореч за нежна мекота.

От тук и ми дойде идеята да използвам тази деликатна пяна, защото в крайна сметка, нашата малка зряла кожа (или не толкова) си го заслужава !!

Във Франция обичат да разреждат шампанското със сироп или ликьор от касис. Напитката се казва Kir Royale.




Уважаеми дами,позволете ми да ви налея чашка от тези кралски елексири за вашите кожи в новгодишните празници.

 1. Антиоксидантен  серум "Kir Royale"  :


Състав:  Bio - Шампанско, хидрозол от касис, мацерат от лайка,гел от лен, хиалуронова киселина, етерично масло от манука, абсолют от касис.

Исках тонизиран лукс и го направих.С тези рецепти, всички типове кожа могат да намерят своя профил, кожата е кадифена,спокойна и стегната.

Какво повече може да искате?

2.Крем за чувствителна и суха кожа "Kir Royale"


Състав: масло от червена боровинка,масло от оризови трици,био шампанско, хидрозол от цистус и безсмъртниче, хиалуронова киселина,козметична сяра MSM, растителен ланолин, мед на прах,Co2 екстракт от лайка, календула, тинктура от бензоин.

Поглезете кожата си и я защитете от външни агресии с този крем  който е специално предназначен за суха и чувствителна кожа.

Кремът овлажнява, успокоява и защитава, а анти-ейдж и стягащото си действие ще поддържа кожата еластична и подхранена през цялата зима!

3. Крем за зряла комбинирана кожа склонна към омазняване"Kir Royale-Imperial"


Състав: био шампанско, хидролат от касис, екстракт от хибискус, екстракт от зелен чай, масла от пореч и касис, малини на прах, хиалуронова киселина, етерично масло от палисандрово дърво и каяпут.

Една превъзходна розова пяна за уморена кожа.Оставете я да и се наслади..

4. Мляко за тяло "Kir Royale"

Състав: масло купасу, масло от червена боровинка, органично шампанско, екстракт от бръшлян, козметичен кофеин, козметичен витамин С, мед на прах, алое вера на прах,етерично масло то морски копър, абсолют от бензоин.


Това мляко за тяло е едновременно омекотяващо и хипер активно! То оставя кожата гладка и лъскава, докато я тонизира и поддържа хидратацията на кожата и активира нейната микроциркулация .

 5.Розови "копчета" за много сухи райони на кожата

Състав:мацерат от роза в жожоба, флорален восък с роза, био-шампанско, австралийска розова глина, витамин Е.
Едно истинско удоволствие за "крокодилска" кожа. :)

Накратко,с тези ценни еликсири за лицето тялото сте готви да започнете новата година с пълен блясък!


  Пожелавам ви дъжд от шампанско с мехурчета от щастие, здраве и любов!


Няма коментари:

Публикуване на коментар