понеделник, 21 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Нормална кожа



Всеки тип кожа е особено чувствителна. В действителност, ние всички страдаме от различни ежедневни атаки , които отслабват нашата кожа. Все пак, всяка кожа се  изразява по свой  начин и  в определена степен. 


Типът кожа може да варира с течение на времето в зависимост от възрастта, диетата, хормоните ... но също така и от външни фактори като климат, температура, топлина, замърсяване, начин на живот ... Така че ,   от  нормална  , комбинирана  , суха  или мазна кожата като допълнение  може да стане повече или по-малко чувствителна, уморена, обезводнена ...
За това
Поддържайте кожата си ежедневно ...

 Нормална кожа 
Нормалната кожа не е суха, нито мазна, тя е мека и гладка на пипане и се зачервява   много рядко. Този тип кожа    лесно понася  ежедневните агресии   и не изисква никакви специални грижи за поддържането ... 

Спомени ...  От едно минало времето, когато бяхме на десет години, нали?

1.Почистване  : 

 Лосион за лице    с диви ягоди


Този 2 в 1(тоник и тоалетно мляко) с масло от бабасу, хидролат от касис и био- екстракт от цвекло и аромат на диви ягоди почистващ лосион без изплакване може да се използва   като препарат за почистване на лицето и очите. 

 2. Грижа :

Растителен овлажнител "Destress" с бодлива круша и  смокиня

Нанесете кремчето върху цялото лице за един успокояващ   Дзен момент ... Това  ще направи кожата ви спокойна, светла и хидратирана.

 3.Крем  - Пилинг Jasmine & Rose
Масажирайте лицето с този ароматен пилинг с хидрозол от жасмин-самбак, шафраново масло и прах от шипка и изплакнете с хидрозол или минерална вода..Този пилинг регенерира кожата и и придава изискан вид.
Бъдете здрави и красиви!

Важно!
 Не работя с англлосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)
Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар