понеделник, 21 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Суха кожа



Най-често  финна и  без пори, сухата кожа е източник за стягане и дискомфорт . В екстремни случаи,леко излющване   може да се появи на носа и скулите. 
Причините за суха кожа, са многобройни: недостиг на вода в роговия слой  , на хидролипидения филм  на повърхността е   повреден  и вече не защитава кожата, себума не работи ... Кожата се опъва,  стяга и ексфолира.

1.Почистване
Тоалетно мляко за чувствителна кожа   изплакване с ванилия и джинджифил 
Това е мляко от мацерат на винилия и хидролат от лайм, с мек, топъл и вкусен аромат на джинджифил..Истинска наслада за сърцето..

 2. Грижа
    Крем за лице  "Комфорт" за суха кожа
Маслото от бабасу, кокосовото масло, хидролата от нероли подхранват и защитават  осигурявайки една идеална   комбинация  за сухата кожа.

3.Маска



Шоколадова маска

Шоколадовата маска от   какаово масло, мацерат от ванилия, коксово масло, витамин Е се 
 нанася   върху лицето, шията  в  дебел срой и се оставя за 10 минути. Отстранява се с навлажнена  салфетка и се изплаква с  топла вода. Тази маска има подхранващо действие  и съживява   блясъка на вашата кожа.

Бъдете здрави и красиви!

Важно!
 Не работя с англлосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)
Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти

Няма коментари:

Публикуване на коментар