вторник, 22 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Акне





Акне се среща не само  при тийнейджърите.  Често е предизвикано от    хормонален дисбаланс или повишена нервозност, които   причиняват свръхпроизводството на себум . Порите се запушват. Излишния себум може да остане вътре в епидермиса след което   се формира микрокисти . Когато  излишните мазнини излизат  иобратно навън,   се формират комедони (черни точки). Акнето, независимо дали  е от "ювенилен" тип (юношеството) или със"закъснение" (при възрастни) е причинено главно от прекомерно производство на себум, което води до образуването на микрокисти, и специфично развитие  на бактерии, особено Propionibacterium акне.
  
Лошо третирано акне може да доведе до много неудобства (вторични инфекции, белези ...).

1.Почистване 
Почистващ гел  за  проблемна, скронна към акне кожа "Fragonia"


Гелът нежно почиства   и ефективно премахва замърсяванията и излишния себум.   Осигурява приятно усещане за свежест и оставя кожата чиста и здрава.

Фрагония   е австралийско  растение   от семейството Myrtaceae.Освен своята анти-микробна и стимулираща дейност,фрагония  притежава мощен енергиен потенциал. Fragonia е архетип на женското начало. Това е етерично масло за  смирение, вътрешен мир и мир с другите.   Етеричното масло Fragonia освобождава негативната енергия и води до вътрешно благосъстояние  , освобождава пътя от   тревоги  с  осигуряването на  дълбок    достъп до истинското "аз". 

2.Грижа

Крем против   акне 


  В състава на крема е включен актив  от софороза-липидни молекули от семейството на гликолипиди. Този актив се получава чрез  биотрансформация на глюкоза, получени  микроорганизмите на пшеница и рапица  , Candida bombicola и естествено срещащите се в  цветните венчелистчета на магарешкия бодил (Sonchus oleraceus) мастни киселини.  
   Кремът  действа върху    двата фактора, затрудняващи свръхпродукцията на себум и инхибиране на растежа на бактериите.

 Лекиятек,      хидратиращ   крем, се грижи за кожата като   предотвратява появата на пъпки и черни точки с    ефективното си  действие срещу кожни примеси. 

3.  Маска против акне с   мащерка, лавандула,лимон и пачули   

Тази маска за почистване, балансиране и лечение се нанася в      дебел слой два пъти седмично върху лицето, като избягвате зоната около очите или само на Т-зоната (челото и носа). Оставете за 5 до 10 минути, след това изплакнете с чиста вода.
 Бъдете здрави и красиви!

Важно!

 Не работя с англосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)
Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти

Няма коментари:

Публикуване на коментар