понеделник, 21 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Мазна кожа



Мазната кожа е лъскава, което се    дължи на производството на излишен себум.Често е с широки пори.  
Този тип кожа е благоприятен  за  пъпки и черни точки.  

 1.Почистване 
Почистващ гел  за мазна кожа "Fragonia"
Гелът нежно почиства   и ефективно премахва замърсяванията и излишния себум.   Осигурява приятно усещане за свежест и оставя кожата чиста и здрава.

 Фрагония   е австралийско  растение   от семейството Myrtaceae.Освен своята анти-микробна и стимулираща дейност,фрагония  притежава мощен енергиен потенциал. Fragonia е архетип на женското начало. Това е етерично масло за  смирение, вътрешен мир и мир с другите.   Етеричното масло Fragonia освобождава негативната енергия и води до вътрешно благосъстояние  , освобождава пътя от   тревоги  с  осигуряването на  дълбок    достъп до истинското "аз". 

2.  Крем с концентриран екстракт от лишей 

. Крем с концентриран екстракт от лишеи  
 Ребалансираща комбинация за мазна кожа с екстракт от Usnea barbata, лешниково масло розмарин   и мента.
Сравнителното изследване на 29-бактериални и гъбични щамове   показва, че CO2 Extract Beard Юпитер    е най-мощният между 9 избрани поради антимикробния  си потенциал   особено  при силна активност на акне Propionibacterium (б -те бактерии, отговорни за акне)   
Този течен крем   балансира производството на себум и има лечебно въздействие насочено срещу акте.     Идеален е за грижа  за мазна кожа и / или проблемна и се  прилага ежедневно върху лицето.

 3.Маска от грейпфрут и бергамот

Тази пилинг маска с жълта глина и етерични масла от грейпфрут и бергамот дълбоко почиства порите на кожата  . Тя се прилага в дебел слой върху лицето, като се избягват  зоните около очите и се оставя  за около 10 минути, след което се   изплаква с   вода.   Особено подходяща е за    мазна,  комбинирана и / или проблемна кожа. 

Бъдете здрави и красиви!

Важно!
 Не работя с англосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)
Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти

Няма коментари:

Публикуване на коментар