вторник, 22 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Чувствителна кожа





 20% от жените имат истински проблем с чувствителната си кожа и 40%- имат често  стягане и дискомфорт. 
Това води до нежелано зачервяване , изтръпване и изгаряния .   Прилагането на   неподходящи    или прекалено агресивни ( прекомерна  употреба на    ексфолианти) козметични продукти   ,   стресът  ,     щамът (бактериални зарази)... са все фактори, които могат да причинят неудобство.

1.Почистване

 Тоалетно мляко "Нар"


  В състава на продукта влиза мацерат от  бяла лилия, малиново масло, хидролат от бял равнец, CO2 екстракт от нар,   алфа-бизаболол извлечен от немска   лайка и Candeia  и оказва успокояващ и лечебен ефект.    Това е отличен избор за грижа за чувствителна, раздразнена и наранена кожа.

2. Грижа

 Крем с кобилешко мляко за чувствителна кожа



  Този неутрален на аромат  крем с  кобилешко мляко, е истински източник на основни хранителни вещества за кожата,   Подхранва , успокоява  и омекотява  чувствителната или раздразнена кожа.

3. Минутна  маска за  чувствителна кожа със  сандалово дърво и жасмин

Тази освежаваща    и успокояваща маска   за чувствителна кожа се смесва директно преди употреба и се нанася в   плътен слой върху цялото лице и се оставя да престои   5 минути.Изплаква се с топла вода.

Бъдете здрави и красиви!
Важно!

 Не работя с англосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)

Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти

Няма коментари:

Публикуване на коментар