понеделник, 21 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Комбинирана Кожа

Суха, където мастните жлези са редки ( бузите, скулите и челюстта) ,    мазна от централната линия на лицето: известната Т-зона  (челото, носа и брадичката). Истинско главоболие за хора с подобна кожа, в избор на козметика.. 

1.Почистване 
Почистваща пяна      Манго & Лайм

Тази пяна с екстракт от манго, етерично масло от лайм и хлорофил  нежно отстранява следите от замърсявания и грим  и действа освежаващо на всички типове кожа .  Разклатете добре преди употреба! 

2. Серум за комбинирана кожа


 


- коректор, илюминатор, за пречистване и заглаждане

Този коректигиращ    серум   възвръща  блясъка  на кожата като я прави гладка и мека.Стимулира лекото ексфолиране на мъртвите клетки и стяга порите.  Намалява появата на нови пори и предотвратява появата на черни точки поради влизащите в състава на серума АХА-киселини и вода от грепфтут.  Екстракта от кафяви водорасли ламинария подмладява    стволовите клетки на дермата и   ги предпазва от стареене. Хиалуроновата киселина оказва мощното си овлажняващо действие и запълва бръчките.Екстракта от бяла лилия избелва и регулира мастния себум.Един чудесен продукт за нова, сияйна кожа. 


3.Маска за лице за комбинирана кожа  Розмарин &  Лимон

 Тази маска с жълта глина , розмарин и лимон абсорбира излишния себум и помага на кожата да регулира и балансира мастните секрети. нанася се  дебел слой върху цялото лице за мазна кожа или само върху Т-зоната (челото и носа) за комбинирана кожа и се оставя да изсъхне . Изплакнете с топла вода. 

 Бъзете здрави и красиви!

Важно!
 Не работя с англосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)
Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти

Няма коментари:

Публикуване на коментар