сряда, 23 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Et Les Hommes ..За МЪЖЕ




1.Почистване

Пяна за бръснене Mint & Blue Cypress


Тази естествена пяна за бръснене е  особено мека и не дразни при бръснене. Нейните естествени активни съставки като хидрозол от  мента и етерично масло син кипарис успокояват  и облекчават  . Тази    кремообразна пяна оставя кожата тонизирана, мека и еластична. Нанесете пяната на кожата с леки кръгови движения и след това да продължете да се бръснете. Изплакнете. Разклатете бутилката преди употреба!


2.Грижа

  
  
  Серум  - афтършейв "Тамян"


Този серум афтършейв с успокояващите и лечебни свойства на   тамяна се нанася на    всички области на лицето  с  леки кръгови масажни движения  докато напълно се абсорбира.

 3.Подхранване-хидратиране


  Освежаващ мъжки дует:    Крем-флуид  & рол-он коректор



Това дуо от крем   и рол-он    с    концентриран  чист витамин C, млечна киселина, хидролат от канела и лешниково масло     намалява бръчките, бори се с увисването на кожата и   тъмните кръгове и подпухналостта на околоочния контур.Идеално средство за мъжката кожа    и за по-отпочинал вид ... 

5.Рол-он за  околоочен контур


Този мъжки рол-он е тонизиращ    гел от алое вера, хидролат от див тамян  и натурален кофеин.     Прилага се около  окото до пълно проникване на продукта за   овлажняване,  стягане и против стареене  .  

 Още предложения за мъже, вижте тук:http://lovejoy-bg.blogspot.com/search/label/%D0%97%D0%B0%20%D0%9C%D1%8A%D0%B6%D0%B5

Бъдете здрави и красиви!
Важно!


 Не работя с англосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)


Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти.


Няма коментари:

Публикуване на коментар