вторник, 22 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Дехидратирана кожа




За разлика от сухата кожа, дехидратирането  е обикновено   временно състояние , което се дължи на дисбаланс (слаб  хидролипиден филм,  водещ до загуба на вода) или атаки отвън.
     Това означава, че след като балансът се възстанови , кожата си възвръща еластичността и хидратацията в  нормално състояние.  

 1.Почистване

Мицеларен  лосион "Бадем"
Този   мицеларен лосион почиства без изплакване   лицето в една стъпка. Неговата приятна миризма и богат на   масла състав   оставя кожата подхранена и деликатно ароматизирана. 

2.Грижа
Интензивен хидратиращ крем за лице


В състава на крема влиза цял комплекс за активна хидратация и е една истинска терапия за лицето насочена срещу сухотата на кожата като я прави     хидратирана, гладка и плътна. 

3.3.Маска за лице"Лотос"

Нанесете маската   1-2 пъти седмично в тънък слой върху лицето, като избягвате зоната около очите и оставете за около 5 минути.   Ексфолирайте нежно с върха на пръстите и изплакнете с чиста вода. . За ултра-мека, подхранена и почистена кожа с прах от лотус, хлорофил и екстракт от бяла лилия.

 Бъдете здрави и красиви!

Важно!

 Не работя с англосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)

Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти

Няма коментари:

Публикуване на коментар