вторник, 22 октомври 2013 г.

Персонализирана програма за всяка кожа - Изтощена кожа



Такава кожа е бледа,"сивееща", с неравномерен цвят върху който липсва блясък и светлина.         
Това е резултат от натрупване на токсини (тютюн, замърсявания  ...) в тялото, което забавя обновяването на клетките на кожата. 
Липсата на сън и стресът  също могат да забавят обновяването на кожата и в крайна сметка да доведат до нездравословният вид на лицето . 

1.Почистване

  Почистващ и освежаващ лосион   "Кайсия"


  Свойствата на съставките (хидролат  от моркови и лимон,  масло от бабасу и куркума),   почистват, енергизират, освежавати придават   добър външен вид на уморената кожа. 

2.Грижа

Крем "Куркума"

В състава на този крем влизат АХА-киселини, масло от жожоба и лешник,   мацерат от куркума, действието на които е върху изравняването на тена и придаване на кожата перфектен вид.

3.Маска

Подмладяваща кожата маска с плодови киселини

Нанесете върху цялото лице, като избягвате очите   на тънък слой и след това  оставете  за 5 минути. Отстранете с   навлажнена кърпа и след това изплакнете с чиста вода. 
  
Бъдете здрави и красиви!


Важно!


 Не работя с англосаксонски и американски синтетични фирми, които заляха пазара с  реални химически коктейли, които не са направени в съответствие с последните изменения на европейската директива за Козметика и не  са направени в съответствие с Кодекса на добрите приложения RIFM IFRA (Международната асоциация по ароматизаторите - изследователски институт за ароматни материали)


Изделията, които  приготвям по индивидуална поръчка, съобразно нуждите на Вашата кожа  са единствено и само с Ecocert сертифицирани органични продукти

Няма коментари:

Публикуване на коментар