понеделник, 12 май 2014 г.

Концентриран екстракт от кръвта на дракона


 Не е митология !

  Екстрактът е  вещество, получено от кората на дървото Croton lechleri, което расте само на остров Сокотра в Индийския океан. Цинобърът - червеният сок от това растение се нарича " драконова кръв " във всички официални източници . Въпреки това,   резултата от използването на  средства с драконова кръв е близък до отварите за които се говори в приказките:   осигурява надеждна защита на кожата срещу свободните радикали , както и на клетъчно ниво , създава невидима за човешкото око маска  която работи за подобряване на тонуса и  микрорелефа на кожата.

 Свойства: 

Антиоксидант и протектор: поради   богатството на полифенол и проантоцианидин  екстракта може да се бори срещу преждевременното стареене на кожата  и нейното стресиране (слънце, замърсяване, тютюнопушене,нервен стрес ...)

Лекува и "ремонтира" кожата: благодарение на богатството си от биоактивни съединения, включително taspine,   екстрактът     има стимулиращ ефект върху фибробластите,повишава кожният метаболизъм и повишава мобилността, което позволява да се ускори заздравяването на кожата и стимулирането на нейният тонус. 

Регенерира кожата: проучванията показват,че екстракта повишава синтеза на основните елементи за поддържане  структурата на кожата  - колаген и фибронектин.  
Тази регенерация в дълбочината  позволява да се намали появата на стрии и белези .

Анти-стареене и стягане: стимулира синтеза на колаген и възстановява тонуса и стегнатостта на зрялата кожа.


Редица специалисти казват, че ефектът е изключително добър и това, което се постига с инжекции ботокс или хирургична намеса, може да бъде направено и с редовната употреба на продукти с драконова кръв.

  


 Моето предложение: 

1.Анти-ейдж серум"Precious"



В този хиалуронов гел, освен екстракта от драконова кръв съм добавила още три червени екстракта – от женшен,нар и черница и екстракт от букови пъпки.

 Тази формула с  лека текстура, ревитализира,хидратира, стяга и повишава тонуса на кожата. 

2.Възстановителна и успокояващ мехлем


Съдържание: Каприлис, бътър от дървота Сал, концентрирани фитостероли от авокадо, алго-цинк, екстракт от кръвта на дракона, растителен сквалан, бизаболол и магнезиев стеарт. 

Този мехлем съчетава успокояващите и възстановителните сили на драконовата кръв и концентрата от авокадовите   фитостероли и антибактериалното действие на алго-цинка.  Понася се много добре и е подходящ за чувствителна кожа, както за деца, така и за възрастни.

3. Успокояващ и освежаващ афтършейв(гел-крем)



Съдържание: хидролат от цистус, алое-вера гел, екстракт от кръвта на дракона, растителен сквалан и алантоин.

С активите си този афтършейф осигурява хидратирана и много мека мъжката  кожа след бръснене.

Бъдете здрави и красиви!



Няма коментари:

Публикуване на коментар