Google+ Followers

петък, 16 май 2014 г.

Брускети с круша, червен лук, мед и синьо сирене





Тези сандвичи-брускети са невероятни.Опитвала съм различни, със същите продукти, но този вариант ми харесва най- много.

За 2 порции :

парче франзела срязана наполовина
1 круша
70 грама синьо сирене
1/2 червен лук
3 супени лъжици зехтин
сол и черен пипер
1-1,5 ч / л мед

Крушата и ситно нарязаният лук, сложи във във форма за печене, добави сол и 1 супена лъжица зехтин и разбъркай. Пъхни сместа в предварително затоплена до 200 ° фурна за десетина минути, след което увеличи градусите на 250-270 ° и остави да се задуши за около още 5 минути.
Междувременно изпечи франзелата с останалият зехтин на тиган.
Намажи хляба с готовата смес от круши и лук, отгоре посипи със синьо сирене, чер пипер, поръси с мед и върни в горещата до 220 ° С фурна в продължение на 5-8 минути, докато се разтопи сиренето и хване златиста коричка! Воаля!

Сервирай сандвичите топли, за предпочитане с чаша вино:) 




Бон апети! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар