Кокосовата ексфолиация е идеалана не само за лятото. Кокосът нежно ексфолира чувствителната кожа, битата сметана при контакт с вода създават усещането за въздух и апетитен сняг. A сладъкият аромат на кокос напомня за лятна почивка на безкрайни плажове и тюркоазени топли вълни.
Рецептата :
20 мл прясна сметана за разбиване (съдържание на мазнина повече от 33%)
50 грама сухо кокосово мляко
5 грама пектин (за издръжливост на сметаната)
Кокос - стърготини
Какао на прах за декорация
Консервативант - калиев сорбат (по избор, може да прибавите 5-6 капки витамин Е)
Метод:
1. Разбийте сметаната с пектин според инструкциите.
2. Внимателно се добавя сухото кокосово мляко и пресипваме в буркан.
3. Поръсете с кокосови стърготини и какао.
Да ви е сладко!Обичайте се!
Няма коментари:
Публикуване на коментар