петък, 25 септември 2015 г.

За темата "Изпитание на чувствата"





Всяка жена е горда   в различна степен с красотата и външния си вид, дори ако често говори за някои минуси или недостатъци. Женската красота е очарователно и много сложно явление. Но все пак, всяка жена трябва ясно да разбере как може да подобри себе си с една или друга опция.

Целият смисъл е в това, че от нашите хормони зависи нашето настроение.
Първоначално хормоналният фон зависи от възприемането на някаква нервна ситуация както и проявата на някои емоции.
Именно хормоните са отговорни за регулирането и контрола на всички функции на нашия организъм. Съответно, женската красота също зависи от тях. Има хормони на удоволствието и любовта, сънят и доброто настроение и хормони родителския инстинкт. Така че, когато всичко е в ред, и жената изглежда много по-привлекателна. Но при стрес, когато има повреда в хормоните, веднага можете да видите всичко на лицето й като алергии, обриви и т.н.

Не забравяйте, че при добро настроение се появява усмивка, която винаги е много по- красноречива от красивите думи и доста по - миловидна от най-скъпите козметични продукти. Когато си в добро настроение ти се иска да се грижиш за себе си, много по - приятно ти е да търсиш нещо за постигане на целите си и да правиш изненади на любимите си хора.

Така, че помислете си за това доколко умеете да се радвате ва живота. И дали си струва да се огорчавате от дребни неща които ще се отразят на външният ви вид?!

Психологията има пряко въздействие върху външната красота.Това е причина да отворя новата тема:" Изпитание на чувствата",в която ще разглеждам влиянието на вътрешното състояние( чувства, емоции) на жената върху нейната външна красота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар